На сьогодні знаковим є те, що громадськість в тому числі працівники одного з найбільших підприємств України ВАТ «СНВО ім. Фрунзе» спромоглася виступити за свої соціальні права! Маємо на практиці прагнення людей до самоорганізації. У населення явно відслідковується апатія до влади й олігархічних партій. Тому об’єктивним фактом є те, що в скорому майбутньому повинна з’явитися нова сила, що сповідує  ідею захисту народу від свавілля нинішньої подвійної системи цінностей. Маємо впевненість, що такою ідеєю є саме НАЦІОНАЛЬНА ІДЕЯ, проявлена в прагненні українців до самоорганізації за рахунок народної солідарності  за принципом «свій до свого по своє» , а тою силою – націоналісти! Про це свідчить той факт, що навіть ті, хто за своєю ідеологічною спрямованістю мали би захищати соціальні інтереси громадян, насамперед підконтрольна керівництву ВАТ профспілка (в окремо взятому локальному питанні) та на всеукраїнському рівні такі  політичні сили, як Компартія, Соцпартія, ПСПУ, інші лише діють в інтересах нинішньої влади й представників великого капіталу задля свого особистого збагачення. На простих людей їм, як видно, просто плювати.

Українська Національна Асамблея висловлює свою солідарність  з Вільною профспілкою ВАТ «СНВО ім.. Фрунзе» та активістами протесту за збереження робочих  місць у їхній боротьбі за права трудящих. Віримо, ваша перемога неминуча!

Слава Україні! Слава труду!

1 thought on “Відкритий лист СОО УНА до активістів протестного руху за збереження робочих місць на ВАТ «СНВО ім. Фрунзе» та мешканців міста Суми.”

1. По моему одной солидарности маловато надо организованно создать в каждом городе отряды верные украинскому народу и идти на киев для отстранения оккупантов засевших в тёпленькие кресла , повторюсь оккупантам письма писать и звернення до лампочки , мы есчё в УНА-УНСО верим , не подведите свой народ до злиднів